LA LANTERNA DAGELIJKSE GROENMARKT

LA LANTERNA DAGELIJKSE GROENMARKT Echt lekkere Italiaanse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 6225 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Lanterna Dagelijkse Groenmarkt. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 11:19 Ondanks ze wat vergeten waren, toch netjes komen brengen. Top service!
13 aug 2022 om 21:36 Aardige bezorger excuseerde zich dat hij een half uur te vroeg was.
13 aug 2022 om 11:16 Voor het eerst besteld hier en moet zeggen dat ik voortaan mijn pizzas hier haal en de desserts zijn ook lekker, de bezorging was snel en je kan er contant betalen.
8 aug 2022 om 21:02 Altijd lekker, vers, warm en vooral snel !
8 aug 2022 om 19:41 De pizza taai en koel, de garnalen coktail was warm.sorry was anders gewent. Zonde van mijn geld en heb het weg kunnen gooien
7 aug 2022 om 21:01 AS italian, the quality of the Pizza was very good, just we were unfortunate, that it took almost 1 hour to have it at home, but at least when it has arrived, the pizza was still hot... so we really enjoyed it.
7 aug 2022 om 9:41 Lekkere pizza's
6 aug 2022 om 12:17 La pizza piĆ¹ cattiva che ho mai mangiato nella mia vita
30 jul 2022 om 21:39 De pizza was nog platter dan een dubbeltje geen smaak aan. En in de pasta bolonese zat niet eens groente . Erg terleurstellend
30 jul 2022 om 21:17 Korst was taai van de pizza en hij was nuet meer warm
30 jul 2022 om 10:14 Delivery was a bit late (busy kitchen on Friday night) but the food was yummy and I will order again!
30 jul 2022 om 8:17 Te veel knoflook ik de pasta, en te veel zout overall Bezorgtijd werd netjes gecommuniceerd