LA LANTERNA DAGELIJKSE GROENMARKT

LA LANTERNA DAGELIJKSE GROENMARKT Echt lekkere Italiaanse gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 4898 beoordelingen
28 sep 2020 om 11:37 Voor de zoveelste keer een andere pizza gehad die we niet besteld hadden Ik zou margerita moeten hebben ik kreeg een tonno
27 sep 2020 om 9:26 lees dat er overal te laat word bezorgd , bij waren ze iets te vroeg ....prima pizza
26 sep 2020 om 18:28 Als eerste wil ik complimenteren voor het deuntje aan de telefoon, het zit nog steeds in mijn hoofd. De levertijd was zo extreem dat wij als alcoholisten gewoon een glaasje water hebben moeten drinken. Mijn maatje is nog steed in shock.
26 sep 2020 om 11:24 Ondanks het slechte weer, duurde de bezorging veel te lang. geen 90 minuten, maar 120! het eten was ook niet om over naar huis te schrijven. De pizza was koud.
26 sep 2020 om 11:05 Hier staat dat het een half uur kan duren voor het bezorgd wordt, maar dit duurde meer dan een uur. Ik bestelde (onder andere) een vegetarische pizza maar kreeg er een met vlees. Niet echt een topervaring. Eten was op zich wel lekker.
26 sep 2020 om 9:28 Pizza was delivered way later than estimated 50 minute delivery time. When I phoned them they were rude. Pizza arrived cold. Never again
25 sep 2020 om 23:06 Wel 2 uur en 10 min gewacht op een pizza. Volgens mij moet het niet zo moeilijk zijn? Verder kut service, geen sorry of iets dergelijks, alleen een ‘snap ik’ toen ik zei: laat het maar zitten. Wel 3 keer gebeld. Nooit meer doen!!! Niet aan re raden!!!
25 sep 2020 om 22:23 Bezorgen telaat 50menit terwijl dichtbij toestand
25 sep 2020 om 22:23 2 uur gewacht op mijn eten, zonder belletje of excuus en het leek erop alsof het opnieuw was opgewarmd. Heel jammer, want normaal bestel ik hier graag.
25 sep 2020 om 21:49 Erg lang wachten, maar heerlijk eten
25 sep 2020 om 21:31 Delivery time: 2 hours and 30 minutes Food: cold pizza. Horrible La Lanterna is a good place to go for food, only in the restaurant. Not deliveries. Orders through Thuisbezorgd are not importamt
25 sep 2020 om 20:34 Kleine 2 uur gewacht. Pizza was inmiddels lauw. Prijs/kwaliteit ook niet in orde. Geen beste keuze geweest.